Sluiten
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Alle categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Over FIRA

  Het prachtige bedrijf FIRA ligt op de Veluwe, aan de rand van het pittoreske plaatsje Hierden en vlakbij Harderwijk. Hemelsbreed ligt het op 500 meter van het Veluwemeer en op 500 meter van de grootste zandverstuiving van Europa. Een mooie omgeving. Van begin af aan was het duidelijk; een merk bouwen met internationale ambities in de breedte van de doelgroep (paard). Meedoen op het hoogste niveau met eigen gefokte paarden en zelf bedachte producten!

  Zo ontstonden er kansen. Wij merkten al snel dat we te onbekend waren en besloten een kledinglijn ernaast te beginnen om zo meer naamsbekendheid te verkrijgen. Inmiddels komt de 8e collectie uit en nu gaan we pas echt versnellen. Wij zijn mensen die graag eerst even goed de ‘kat uit de boom’ kijken en willen weten hoe de wereld in elkaar zit! Het tv kanaal FIRA.tv is nu LIVE en begin 2019 komt het eerste FIRA krant en FIRA magazine uit. 

  Wat betekent FIRA eigenlijk? FIRA staat voor het gezin, elke letter is een voornaam van een gezinslid! Tevens is FIRA een saffier oftewel een kostbare, waardevolle edelsteen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit laatste zien we graag terug in alles wat we doen, waarbij de kwaliteit dus hoog moet zijn, maar de betaalbaarheid voor een grote doelgroep te bereiken is.

  Recent werd er een nauwe samenwerking aangegaan met een paardengroothandel om zo de weg vrij te maken naar meerdere verkooppunten, de ambitie is; in meer dan zo'n 250 paardenwinkels liggen met ons merk FIRA in Nederland, België en Frankrijk.

  Inmiddels werkt FIRA samen met bekende (olympische) ruiters en amazones. FIRA sponsort veel evenementen en de naamsbekendheid groeit maar door! Qua eigen foklijnen/fokproducten ontwikkelt FIRA zich ook uitstekend, er staat een hoop talent klaar om straks de ring in te gaan en de paarden worden al verkocht in meerdere landen!

  Hoe een droom dus werkelijkheid kan worden bewijzen wij elke dag en daarom stimuleren wij mensen met dromen en helpen wij zodat ook hun dromen kunnen uitkomen.

  Wens het, droom het, doe het!

  Team FIRA

  banner