Sluiten
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Alle categorieën
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Retourneren & service

  Binnen hoeveel dagen mag ik het product ruilen/retourneren?

  Het product moet binnen 14 dagen geruild of geretourneerd worden naar FIRA.

  Wanneer mag ik een product ruilen of retourneren?

  Je hebt het recht om de producten van uw bestelling of winkelaankoop tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. De kosten voor het retourneren van jou naar ons zijn voor rekening van jou. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht zal het product compleet, in originele staat en in de originele verpakking geretourneerd moeten worden. Wil je maken van het herroepingsrecht, neem dan eerst contact met ons op via klantenservice@fira.tv. Als het product binnen 14 dagen in originele staat ontvangen is krijg je van ons het verschuldigde orderbedrag retour gestort.

  Een product retourneren of ruilen kan alleen op vertoon van de kassabon of het aankoopbewijs. Het is belangrijk dat je deze goed bewaard. Producten worden alleen teruggenomen als ze ongebruikt of onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Producten die speciaal besteld zijn kun je niet ruilen of retourneren. Bij retourneringen vanwege een klacht of garantie kan het retourproces alleen behandeld worden indien de producten schoon zijn. Op alle producten is één jaar fabrieksgarantie geldig als het aankoopbewijs aanwezig is. Onder de fabrieksgarantie vallen fabricagefouten, fouten in het materiaal of bij de stiksels. Steentjes, strass, pailletten of slijtage door het gebruiken van de producten vallen niet onder de garantie. Indien het product schade heeft als gevolg van factoren van buitenaf zoals trekken, schuren, schroeven, spijkers, paardenhoeven of -tanden valt niet onder de garantie. FIRA beoordeeld altijd of een product wordt vervangen, vergoed of dat het gerepareerd wordt.

  Hoe werkt het retourneer- of ruilproces?

  Wanneer je het product wenst te retourneren mag dit tot 14 dagen na aankoop of ontvangst teruggestuurd worden naar FIRA. De retourverzending en het risico is voor jou. Het is belangrijk dat het pakket goed verpakt is en voldoende gefrankeerd. Het terugzenden geschiedt op je eigen risico. Wanneer het pakket compleet in de originele verpakking en ongebruikt is storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug. Vergeet niet om het aankoopbewijs in het pakket bij te voegen en eventueel je bankrekeningnummer met je gegevens.

  Het adres om het pakket terug te sturen naar FIRA is:

  FIRA

  t.a.v. retour

  Fahrenheitstraat 2

  3846 BN Harderwijk

  Als je een pakket opstuurt naar FIRA vergeet dan niet om op het retourformulier aan te geven welk product je wilt ruilen en welk product je daarvoor in de plaats wilt. Wanneer je het retourformulier niet invult kunnen wij helaas je ruiling niet in behandeling nemen. Zodra we de producten hebben ontvangen sturen wij op onze kosten de nieuwe producten naar je toe.

  Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat nu?

  Heb je per ongeluk een verkeerd of beschadigd product ontvangen, neem dan eerst contact met ons op. Dit kan via klantenservice@fira.tv of via 0341-413202. Je mag het product dan ons retour sturen binnen 14 dagen. De kosten voor het retour sturen wordt door ons vergoed.

  banner